صفر تا صد کولر خودرو | ترفندهایی برای افزایش خنک کنندگی کولر

۱۵ بازديد

صفر تا صد کولر خودرو | ترفندهایی برای افزایش خنک کنندگی کولر

 

با شروع فصل تابستان و افزایش دمای هوا بسیاری از رانندگان به استفاده از کولر در خودرو روی می آورند. در واقع کولر یکی از  مهم ترین تجهیزات رفاهی خودرو است که بسیار کاربردی بوده و امروزه وجود آن بسیار ضروری و حائز اهمیت می باشد. در ادامه با همراه باشید تا با صفر تا صد کولر خودرو  و راه هایی برای بهبود خنک کنندگی کولر بیشتر آشنا شویم.

 

کولر خودرو و اجزای تشکیل دهنده آن

 

کولر خودرو بخشی از سیستم تهویه مطبوع خودرو می باشد که این امکان را برای راننده فراهم می کند تا دمای داخل خودرو را تنظیم کند. با روشن شدن کولر، کمپرسور به واسطه نیرویی که از دینام دریافت می کند گاز را فشرده کرده و به سمت کندانسور هدایت می کند. گاز با از دست دادن گرما تبدیل به مایع شده و با عبور از شیر انبساط به علت کاهش فشار حالت دوفازی می گیرد.

سپس ماده دو فازی وارد اواپراتور شده و با ورود به آن گرما را گرفته و به مایع تبدیل می کند. در نهایت فن کولر هوای داخل کابین خودرو را به لوله ها هدایت کرده و پس از خنک شدن هوا، مجدداً آن را به داخل کابین برمی ‌گرداند. کولر خودرو از اجزای مختلفی تشکیل شده که هر کدام وظایف خاص خود را دارند:

 

کمپرسور کولر ماشین

 

همانطور که از نام آن پیداست کمپرسور وظیفه به حرکت در آوردن گاز مبرد کولر را برعهده دارد. کمپرسور گاز مبرد را از اواپراتور به داخل کندانسور و پس از آن به کپسول خشک‌ کننده و دوباره به داخل اواپراتور انتقال می دهد.

 اواپراتور کولر خودرو

یکی دیگر از قطعات کولر اواپراتور است که وظیفه آن کاهش گرما و جذب رطوبت هوای داخل کابین می باشد. در این مرحله جریان هوای ایجاد شده توسط فن کولر با عبور از اواپراتور سرمای ایجاد شده را به داخل کابین خودرو انتقال می دهد.

کندانسور کولر خودرو

 

کندانسور نیز وظیفه تبادل حرارت و انتقال گرمای جذب شده توسط اواپراتور را به خارج از محیط کابین خودرو را دارد.

 رسیوردرایر کولر خودرو

 

رسیوردرایر که بین کندانسور و اواپراتور قرار دارد به عنوان جاذب رطوبت و ذخیره گاز عمل می کند. رسیوردایر دارای فیلتری است که هر گونه آلاینده که در سیستم باشد می گیرد. همچنین شیشه‌ای جهت رؤیت گاز وجود دارد تا بتوان گردش و میزان گاز موجود در سیستم را کنترل کرد.

فن کولر خودرو

 

فن کولر وظیفه گردش و جریان هوا در فضای داخل کابین را برعهده دارد. فن کولر روی کندانسور یا رادیاتور نصب می شود.

 

 http://community.runanempire.com/index.php?p=/discussion/289629/%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%AA?new=1

https://www.4yo.us/blogs/6651/%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%AA

http://mnuhammadzaid1.unblog.fr/2022/09/19/%d8%aa%d8%a7%d8%ab%db%8c%d8%b1%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%b2%d9%84%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%b5%d8%b1%d9%81%d8%b3%d9%88%d8%ae%d8%aa /

http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/343324

https://corosocial.com/read-blog/157876

https://gab.com/ahmedkhatrity/posts/109018539918878058

https://twitter.com/ahmedal03612913/status/1571420869964234752

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdoJpPNwoTog572rqA00wF4p92D410KbEqFoVE9TUk2mFNCQ/viewform

https://www.acityexplored.com/activity/p/464942 /

https://www.pinterest.co.uk/pin/1014646991035678566?nic_v3=1a5KfapMH

https://ello.co/lejisa8869/post/ojjhzpyojkypgsvmat5cja

http://y8space.com/activity-2/p/4112724

چالش‌های مشاوره‌ای: تابستان، نگاه به آینده و گذشته + 3 نقد

۱۷ بازديد

امروز در سایت مرجع کنکور ایران مطالب مشاوره ای و روشهای درس خواندن و آمادگی آزمون و کنکور را  برای شما در نظر گرفتیم

قطعاً آن­‌چه در میزان، سبک و نوع مطالعه­‌ی دانش‌­آموز در فصل تابستان و در این مقطع زمانی بیش از همه تأثیرگذار است داشتن انگیزه است. بنابراین باید تمام تلاش والدین و دست‌­اندرکاران آموزش در درجه­‌ی اول بر به وجود آوردن و افزایش انگیزه متمرکز شود.

در کنار انگیزه­‌های اجتماعی, خانوادگی و اقتصادی «احساس نیاز, شور و هیجان یادگیریِ بیشتر, کنجکاوی برای آگاهی از مباحث کتاب­‌های درسی سال آینده و…» همه و همه نیز باعث ایجاد میل و رغبت به مطالعه­‌ی بیشتر می­‌شود که در پایه‌­های درسی مختلف تفاوت­‌های خاص داشته و نباید به همه­‌ی پایه­‌ها نگاه یکسان داشته باشیم. با این مقدمه در این مقاله­‌ی کوتاه سعی شده است که نقش نگاه به گذشته و نگاه به آینده در ایجاد انگیزه­‌ی مطالعه در پایه­‌های مختلف آموزشی و در فصل تابستان به تفکیک، تجزیه و تحلیل شود:

1. در پایه­‌های سوم، چهارم و پنجم ابتدایی شور و هیجان یادگیری بیشتر بوده و کنجکاویِ آگاهی از مباحث درسی سال آینده، همچنین فرار از مطالعه­‌ی مباحث تکراری ایجاب می­‌کند پاسخ­‌گویی به سؤالات نگاه به گذشته اختیاری و نگاه به آینده اجباری شده و در هر مورد به دانش‌­آموز رتبه و تراز داده شود.

2. در پایه‌­ی ششم ابتدایی، اهمیت مباحث پایه­‌ی پنجم  و همچنین تکیه بر هوش و استعداد تحلیلی برای آزمون‌­های تیزهوشان ایجاب می­‌کند که آزمون­‌ها­ی تابستان به دو بخش «نگاه به گذشته» و «هوش و استعداد تحلیلی به جای نگاه به آینده» تقسیم شده و در هر مورد رتبه و تراز داده شود.

3.در پایه­‌های هفتم و هشتم عدم نیاز به مباحث سال­‌های قبل ایجاب می­‌کند توجه بیشتر به نگاه به آینده باشد. بنابراین توصیه بر اجباری بودن نگاه به آینده در دروس مهم و منتخب و اختیاری بودن نگاه به گذشته است.

4. در سال نهم با توجه به اهمیت مباحث پایه هشتم در آزمون­‌های ورودی به همین شیوه­‌ی فعلی تأکید بر نگاه به گذشته به صورت اجباری و نگاه به آینده به صورت اختیاری است.

5. در پایه‌­ی دهم عدم نیاز به مطالب سال قبل و همچنین تکرار بیش از حد آن مباحث در سال نهم برای آزمون­‌های مدارس برتر باز ایجاب می­‌کند که تمرکز بر روی نگاه به آینده به صورت اجباری در برخی دروس و نگاه به گذشته به صورت اختیاری باشد.

6. در پایه­‌ی یازدهم و دوازدهم نیز شیوه­‌ی فعلی یعنی مرور پایه­‌های دهم و یازدهم به صورت اجباری و نگاه به آینده به صورت اختیاری بهترین شکل ممکن است. در پایان ذکر این نکته ضروری است که می‌­توان در پایه­‌هایی که نگاه به آینده در اولویت و به شکل اجباری است، میزان پیش­روی را بیشتر نموده و سطح سؤالات را نیز کمی بالاتر برد، دانش‌‏آموزان می‏‌توانند با استفاده از کلاس­‌های آموزشی آموزشگاه‌­ها و استفاده از کتاب­‌ها و دی‏‌وی‌‏دی­‌های آموزشی کانون قسمت نگاه به آینده را به خوبی مطالعه کنند.

حسین پرهیزگار            

محمد معافی: نوشته‌­ی شما را چند بار خواندم. پیشنهاد شما 4 تغییر نگرش اساسی در برنامه­‌ی تابستان است. نظرتان این است که: 1- ساختار نگاه به گذشته و نگاه به آینده از حالت متحدالشکل خارج شود و بین گروه‌­های آموزشی مختلف تنوع ایجاد شود. 2- نیاز دانش‌­آموزان هر پایه مشخص کند که اولویت با کدام؛ نگاه به آینده یا نگاه به گذشته است؟ 3- در برخی پایه­‌ها بسته به ضرورت، نگاه به آینده اجباری شود و 4- در پایه‌­ی ششم، استعداد تحلیلی جایگزین نگاه به آینده شود. یادم هست که در اواخر دهه­‌ی هشتاد هم بر اساس پیشنهادی که شما مطرح کردید برنامه­‌ی تابستان را به طور جدی دگرگون کردیم و تا چندین سال نگاه به گذشته و آینده به صورت زوج کتاب مطرح می­‌شدند. به نظر می­‌رسد درباره­‌ی: 1- حجم برنامه‏ تابستان گروه دوازدهم 2- نحوه‏‌ی مواجهه با مباحث نگاه به گذشته و احیاناً انتخاب از میان آن­‌ها و 3- روش برنامه‏‌ریزی تابستان فارغ­‌التحصیلان هم جایی برای بازاندیشی وجود دارد.

کاظم قلم‌چی:برنامه‌ی پیشنهادی برای روز قبل از کنکور
کامنت های( تابستان، فرصت طلایی برای شروع)-آیدا علی بخشی
6 دلیل مهم اهمیت مطالعه در تابستان
کاظم قلم‌چی:درتابستان کدام مهم‌تر است؟ نگاه به آینده یا گذشته؟
کامنت های( رقابت در درس خواندن)- آیدا علی بخشی
فرصتی کوتاه برای تصمیمی بزرگ ( انتخاب رشته و دانشگاه )
کاظم قلم‌چی:بهترین هدف گذاری تابستان برای شما که درس می‌خوانید
چرا تمرین و حل مسئله باعث پیشرفت می‌شود؟
کامنت های( عوامل عدم موفقیت در کنکور)- به انتخاب آیدا علی بخشی
کنکور 1402 و تغییرات مهم در آن ( چگونه برای موفقیت مهیا شوم؟)
کامنت های(علت فراموشی زودهنگام مطالب)، به انتخاب آیدا علی بخشی
تست‌ها و تمرینات را نسوزانید ! ???
نظرخواهی : آیا در آزمون 11 شهریور شرکت خواهید کرد ؟
 

دستگاه پرکن مایعات رقیق

۱۶ بازديد

دستگاه پرکن مایعات رقیق

دستگاه پرکن مایعات غلیظ و رقیقReviewed by چمران ماشین on Aug 4Rating: 5.0دستگاه پرکن مایعات غلیظ و رقیقیکی از پر کاربرد ترین دستگاه های صنعتی در کارخانه های تولیدی مواد غذایی و نوشیدنی ، دستگاه پر کن مایعات غلیظ و رقیق است که به منظور پر کردن آن دسته از مایعاتی که از غلظت و ویسکوزیته بالایی برخوردار می باشند از دستگاه پر کن مایعات غلیظ استفاده می شود که در مکانیزم طراحی این دستگاه ها یک سیلندر و پمپ وجود دارد که باعث روان شدن حرکت مایعات و انتقال آن درون ظروف می شود .

یکی از پر کاربرد ترین دستگاه های صنعتی در کارخانه های تولیدی مواد غذایی و نوشیدنی ، دستگاه پر کن مایعات رقیق است که به منظور پر کردن آن دسته از مایعاتی که از غلظت و ویسکوزیته بالایی برخوردار می باشند از دستگاه پر کن مایعات غلیظ استفاده می شود که در مکانیزم طراحی این دستگاه ها یک سیلندر و پمپ وجود دارد که باعث روان شدن حرکت مایعات و انتقال آن درون ظروف می شود . دستگاه پر کن مایعات غلیظ به کمک سیستم سیلندر پیستون مایعات غلیظ را از جمله شیره ، عسل ، روغن های شیمیایی ، ماست و … را به ظرف منتقل میکند که محرک آن یا به طور پنوماتیک و یا به طور هیدرولیکی است .

 

اگر از محرک سیستم پنوماتیک در این دستگاه استفاده شود باید از یک کمپرسور باد به منظور انتقال جک ها و اکچیتورها استفاده کرد .

 

در مدل دستگاه پر کن مایعات غلیظ پمپی دیگر سیستم پیستونی در دستگاه وجود ندارد و فرآیند انتقال مایعات به وسیله یک پمپ انجام می شود این دستگاه در مقایسه با دستگاه پر کن مایعات سیلندر پیستونی از سرعت انتقال مواد پایین تری برخوردار است .

مدل دیگر دستگاه پر کن مایعات ، دستگاه پر کن مایعات رقیق می باشد . به آن دسته از مایعاتی که ویسکوزیته پایینی دارند (در واقع ویسکوزیته آنها کمتر از روغن زیتون باشد) مایعات رقیق می گویند .

 

از جمله مایعاتی از قبیل: آب میوه و نوشیدنی های طعم دار ، دوغ ، نوشابه ، آب معدنی، آب باطری ، اسید ، مواد دارویی و غذایی و غیره که می توان برای انتقال آنها به داخل ظروف مربوطه از دستگاه پر کن مایعات رقیق استفاده کرد . این دستگاه می تواند بنا به انتخاب استفاده کننده دارای پر کن تک نازله ، دو نازله تا شش نازله باشد که در صورت لزوم می توان از نازل های بیشتری در این دستگاه ها استفاده کرد که بستگی به کاربری مشتری دارد.

 

این مدل دستگاه های پر کننده شامل دسته هایی از قبیل : پیمانه ای ، ثقلی ، واکیوم سیلندر و پیستونی و پمپ پریستالیک باشد که توسط چمران ماشین تولید و عرضه می شود .

 

مدل دستگاه می تواند مطابق نوع ظرف میزان حجم مواد قابل انتقال و دقت انتقال مایعات متفاوت باشد که برای انتخاب درست می توانید با کارشناسان چمران ماشین تماس بگیرید .

 

 

 

 

 

برخی از مشخصات و ویژگی های فنی دستگاه پر کن مایعات به شرح زیر می باشد :

 

بالا بودن میزان دقت در انتقال مایعات به ظورف مختلف از برجسته ترین ویژگی دستگاه پر کن مایعات است .

انتقال مایعات به داخل ظروف متأثر از نوع ظرف پلاستیکی یا شیشه ای نیست

در برخی از موارد که در مایع انتقالی ممکن است کف ایجاد شود این دستگاه قابلیت آن را دارد که نازل های آن به طور اتوماتیک از پایین به بالا پر کنند

جنس بدنه استیل و متناسب با مواد غذایی می باشد .

ظرفیت انتقال مایعات در این مدل دستگاه ها از ??? تا ???? ظرف می تواند متفاوت باشد

مکانیزم دستگاه پر کن مایعات به طور پنوماتیک و الکترومکانیک و به کمک یک تابلو برق می باشد .

در این مدل دستگاه های پر کن مایعات بدون ضرورت به تعویض قطعات می تواند ظروف و محفظه های متفاوت را پر کند.

جنس بدنه استیل و متناسب با مواد غذایی می باشد .

تمام لوازم الکترونیک استفاده شده در این نوع دستگاه های پر کن مایعات از برترین انواع موجود در بازار ایران و از گارانتی یک ساله برخوردار است .

تنظیم حجم مواد انتقالی بسیار آسان و دقیق می باشد .

مصرف برق این دستگاه پر کن رده انرژی B است .